Saatavuuspaikat

Alko Helsinki Arkadia -paikan sivuSivustolla aiemmin käytetty saatavuuslistaus oli lopulta niin kömpelö, että tarvitsi jo tehdä vähän järeämpi vaihtoehto tätä varten. Eli nyt saatavuuspaikkoja voi hallinnoida päävalikkoon tulleen Paikat -linkin kautta. Tällä hetkellä joutuu vielä antamaan paikan kartalta erikseen, eikä se vielä tule suoraan osoitteesta.

Oluiden saatavuutta voi hallinnoida oluen omalta sivulta käsin. Saatavuuslistauksen alta löytyy linkki "Lisää saatavuus" ja tämän lisäksi lisättyjä pystyy suoraan muokkaamaan taulussa olevan muokkaa -linkin kautta. Saatavuuden lisäykseen joutuu vielä syöttämään oluen, vaikka lisäykseen ollaan tultu oluen kautta. Kyseessä on kuitenkin autocomplete -kenttä, joka ehdottaa oluita sen mukaan, mitä kenttään on syöttänyt.

Uudistettu saatavuuslistaus jätti hinnan pois oluen tiedoista kokonaan, jonka takia tätä ei tällä hetkellä listata olutlistauksessa ollenkaan. Suunnitelmissa on kuitenkin lisätä esimerkiksi keskihinta tuohon listaukseen jossain vaiheessa.